torsdag 7. november 2013

... og for våkenetter, som aldri unte ro...

Det går ikke akkurat greit med legginga nu for tida...

Tirsdag: dagen gikk fint, men når lillepus fikk sov middagshvil mellom halv seks og sju så va jo den kvelden ødelagt. Ho sovna ikke før etter ellve og va urolig te etter kl to, så mammaen fikk ikke akkurat mye søvn...

Onsdag: Vi va på åpen barnehage på 4h gården og lillepus fikk sin første tur i fjøsen for å hils på dyran. Trur ho likte det:) Etterpå tok vi en tur i byen og fikk handla litt te bursdagen som nærma sæ me stormskritt, bare en og en halv måned igjen! På kvelden va mammen på koselig jentekveld og kom ikke hjem før midnatt. Da fant æ lillepus i senga te mormor og morfar, våken og klar for pupp... Resten av natta gikk forsåvidt greit.

Torsdag: I dag va det siste gang med babysang og det bli småbarnsang over jul på oss. Etterpå va lillepus sammen me mormor på kafe og de traff Sigurd og Stina, mammaen va på time hos psykolog og fikk prats litt om ting som e vanskelig. Det e veldig godt å ha noen upartiske å luft tankan me! Så va vi flink å laga omelett te middag og mammaen kom sæ på treninga i dag også:) men lillepus måtte selvfølgelig våkne når æ dro og sovna nu først etter æ hadde lagt ved sida av ho en halvtime etter æ kom hjem igjen. Så blir jo spennende å se kor natta bli... Mammaen e i allefall sliten av at rutinene ikke funger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar