søndag 1. januar 2017

Velkommen 2017

Da har vi sagt farvel te 2016, et år med mye opp og ned! 

Sommeren forsvant på et blunk.. 

6. august va det bryllup og det blei en flott dag<3 Fullt opp med venna og familie og godt selskap! Vielsen blei som æ hadde håpa, lillepus va ei flott brudepike, maten og kakan va nydelige, festen va rolig og brudevalsen tok vi uka etter i 30 årslaget te Marthe, vår eminente toastmaster:-)

19. te 21. august hadde vi bryllupsreise på motorsykkel gjennom Lofoten. Så da va Mats fornøyd ;-)

Etter at vi trudde kroppen min va ferdig me å tulle fant vi ut at æ va gravid utafor livmora og æ blei te slutt operert den 23. september. Og gi vi fikk 3 måneders prøveforbud grunnet en medisin vi prøvde først.. Så da får vi se ka 2017 bringe på det planet, mammaen e ikke så veldig optimistisk :-/

Høsten har ellers gått med te å få 2 julekonserter i havn med koret og prøv å ha tid me lillepus og Mats. Mammaen har vært ganske så sliten, men må vel berre bit det i sæ... Fikk sjekka om æ hadde søvnapne, men det hadde æ heldigvis ikke. Så da e det noka anna som gjør at æ sov dårlig. 

I desember har lillepus og mammaen baka og kosa oss mye. Pepperkakebaking med 2 i fra bhg og julelunsj for venna va koselige ting å gjør. Æ håpa vi kan gjenta det. 

19. desember va det klart for 4 års dag i huset. Lillepus e blitt så stor og kan så masse! Nu kan ho skriv navnet sitt og en del andre navn. Ho kan alle bokstavan og tall. Ho svøm som en fisk under vann og kan flyt på ryggen. Tegna masse og laga mange rare historia og sanga. Ho har fått sykkel og ski, så nu ska vi prøv å vær masse mer ute. Mammaen elska jenta si så høyt <3

Etter ei rolig jul med lillepus hos pappaen sin va det veldig godt når ho kom hjem på onsdag! Det blei ei flott feiring i går med fakkeltog og fyrverkeri i byen før middag me morfar og mormor hos oss. Så mer fyrverkeri of dessert, så lillepus va ikke i senga før nesten 22:-P Resten va oppe te 24 og fyrte av en salutt og ønska det nye året velkommen. 

I dag har vi vært på tur te lavvoen hele gjengen, det va godt. Ellers berre tatt det rolig. 

Så da e man nesten klar te å avslutte ferie og starte på ny frisk i morra ;-)























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar